«Σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ»

«Σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Δημοσίευμα στο Νησί αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις της νυν διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη χάλασαν και πλέον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών ενδιαφέρεται αμερικανική εταιρία που προσφέρει πάνω από 40.000.000 λίρες.

«Σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ»

«Ύστερα από τέσσερα ταραχώδη χρόνια, ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασαουί ετοιμάζεται να πουλήσει το σύλλογο σε εταιρία από την Αμερική», με αυτά τα λόγια ξεκινάει το τελευταίο ρεπορτάζ της «telegraph», αφού πρώτα κάνει λόγο για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ήταν σε συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών τον τελευταίο χρόνο αλλά είναι στο επίκεντρο για χειραγωγημένα παιχνίδια με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη από την UEFA.

Έχει αρνηθεί τις κατηγορίες αλλά πιστεύεται ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σύνδεσή του με την Φόρεστ λόγω του σκανδάλου που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια».

Όσο για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών; Το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο: «Η Φόρεστ έχει σταματήσει τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη και πλέον είναι σε προχωρημένες συζητήσεις εταιρία από την Αμερική για πώληση έναντι του ποσού των 40.000.000 λιρών.

Ο Αλ Χασαουί ήλπιζε σε συμφωνία 80-20% με τον Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει πρόεδρος και μένει να δούμε αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει η παρουσία του στο City Ground ή αν θα αφήσει την ομάδα τελείως, αν ολοκληρωθεί η εξαγορά με τους Αμερικανούς».

Πάντως, ο ισχυρός άντρας της δύο φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης μέσω του twitter κάνει τον... Κινέζο γράφοντας: 

«Χθες πουλούσαμε στην Ελλάδα, σήμερα στην Αμερική και αύριο στους Κινέζους; Γεγονός: Τα πάμε καλά, οπότε σας παρακαλώ υποστηρίξτε όλοι την ομάδα μας!»

Best of internet