Γιούνγκ Μπόις - Λουκέρνη 2-1 (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Γιούνγκ Μπόις - Λουκέρνη 2-1 (pics & vid)

bet365

Πιο εύκολα απ' όσο μαρτυρά το τελικό 2-1 κέρδισε η Γιούνγκ Μπόις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League την Λουκέρνη. Δύο γκολ ο Σουλέϊμάνι.
Οι βασικοί 11 ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου σε αυτόν τον αγώνα Γιούνγκ Μπόις ήταν οι: Μβογκό, Φον Μπέργκερν, Μπερτόν, Σουλεϊμάνι, Λέτσιαξ, Ραβέ, Φρέι, Ροσά, Σούτερ, Ζακάρια και Κούμπο.
Κίπερ ο Μβογκό, ακραίοι αμυντικοί οι Σούτερ και Λέτσιαξ και στόπερ οι Φον Μπέργκεν και Ροσά. Στο κέντρο οι Ζακάρια και Μπερτόν και έξω δεξιά και έξω αριστερά οι Σουλεϊμάνι και Ραβέ. Επιθετικό δίδυμο οι Κούμπο και Φρέι.
Στο 18ο λεπτό ο Σουλειμάνι βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να "γράψει" το 1-0. Στο 35' υπήρξε μία καλή στιγμή για την Λουκέρνη, με τον Σνόουλι να προσπαθεί με λόμπα να σκοράρει, ωστόσο η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μβογκό. Στο 43' ο Φράι έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Σουλεϊμάνι, ο οποίος σκόραρε και πάλι κάνοντας το 2-0.
Στο 50' η Γιούνγκ Μπόις είχε χαμέντο τετ α τετ και γενικά έβγαλε και άλλες φάσεις. Η Λουκέρνη απείλησε προς το τέλος ξανά: στο 87' αλλά και στο 88' όπου υπήρξε μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα της Γιούνγκ Μπόις. Στο 94' τελικώς μείωσε σε 2-1 με τον Σνόουλι να σκοράρει σε κενή εστία.
Το τελικό 2-1 κρίνεται - με βάση την συνολική εικόνα των δύο ομάδων - και είναι δίκαιο για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού (σ.σ. 15 Σεπτεμβρίου στη Βέρνη για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa). Το ματς αυτό ήταν για την 7η αγωνιστική της ελβετικής Λίγκας με την Γιούνγκ Μπόις να προσπαθεί να πιάσει τη Βασιλεία στην πρώτη θέση. Για την... ιστορία βασικός στόπερ της Λουκέρνης ήταν ο πρώην του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, που στο παρελθόν είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.
 

Τελευταία Νέα