Χάβος: «Με απόδοση στο 40% παίζω και εγώ»!

Δημήτρης Τομαράς
Χάβος: «Με απόδοση στο 40% παίζω και εγώ»!

bet365

Ο Μάκης Χάβος έβγαλε παράπονα για τους παίκτες του Αστέρα, λέγοντας πως απόδοση στο 40% μπορεί να έχει και εκείνος και να παίξει μπάλα!
Ο Χάβος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς του Πανιωνίου με τον Αστέρα: «Να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία σε όλους. Για σήμερα, να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Πέτυχε μία δίκαιη νίκη. Μέχρι το 20' το ματς ήταν ισορροπημένο. Έγινε το πέναλτι, απέκρουσε ο Κοσίτσκι, αλλά αντί να ανέβουμε ψυχολογικά, καταρρεύσαμε. Ξέραμε ότι παίζει στην κόντρα επίθεση ο Πανιώνιος και μετά το γκολ το εκμεταλλεύτηκαν. Μας βρήκαν πολλές φορές ανοιχτούς. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δύο γκολ μπήκαν πολύ νωρίς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε κεφάλι. Πολλά παιδιά βρέθηκαν σε κακή κατάσταση και πρέπει να βρω γρήγορα λύση».
Την καλή εικόνα στα φιλικά και την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Ήταν πολλά τα φιλικά, δεν ήταν ένα και δύο για να είναι τυχαία όσα δείξαμε. Ήταν απέναντι σε καλές ομάδες, μία από αυτές και ο Πανιώνιος. Βρέθηκαν αρκετοί παίκτες μας σήμερα σε κακή κατάσταση».
Την αλλαγή του Τσιλιανίδη νωρίς: «Δεν συνηθίζω να κάνω αλλαγές. Δεν φταίει ο Τσιλιανίδης μόνο. Ήταν ένας παίκτης που συνδέει τη μεσαία γραμμή με την επιθετική και εμείς είχαμε κάνει δύο σουτ μόνο έως τότε. Κάτι έπρεπε να αλλάξω. Μετά δοκιμάσαμε να παίξουμε με ένα αμυντικό χαφ και να ανεβάσουμε τον Τσουκαλά»
Τον Δημούτσο: «Ο Δημούτσος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, είναι στο νοσοκομείο και ελπίζουμε να είναι κάτι περαστικό. Μπορεί να είναι και κάταγμα στο στέρνο. Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει. Χάσαμε τον Τριανταφυλλόπουλο πριν λίγο καιρό, δεν θα θέλαμε να δούμε έναν ακόμα».
Την κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν δεν έχεις πάσες και κάνεις εύκολα το λάθος, δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα σε μία έδρα όπως αυτή του Πανιωνίου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ και μετά είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Παίζαμε στο 40 - 50% και έτσι δεν γίνεται. Στο 40% παίζω και εγώ μπάλα. Με απόδοση στο 40% παίζω και εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα