Ξαφνικός «πονοκέφαλος» για Ίβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Ξαφνικός «πονοκέφαλος» για Ίβιτς

bet365

Ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό και η απουσία αυτή, σε συνδυασμό με τον τιμωρημένο Λέοβατς, αλλάζει τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε πριν από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, με το νεαρό Έλληνα αμυντικό να αισθάνεται έντονες στομαχικές διαταραχές κι αδυναμία, υποχρέωσε τον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο Στέλιος Κίτσιου παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, δεν προπονήθηκε το Σάββατο, με τον Ίβιτς να παίρνει στην αποστολή τον νεαρό Γιαννούλη, ο οποίος λογικά θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου, από το περσινό πρωτάθλημα, Μάριν Λέοβατς.

Η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα είχε, όπως συνηθίζει ο Ίβιτς την παραμονή ενός αγώνα, «στόχευση στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και, βέβαια, την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων», όπως αναφέρει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ενημερωτικό δελτίο Τύπου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές (εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Τιάμ κι ο Χαρίσης), που υπολογίζει για την πρεμιέρα της Super League και είναι οι:

Γλύκος , Μπρκιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο , Κάνιας , Σάχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα