Η πρώτη αποστολή του Εργοτέλη στη Γ' Εθνική

Η πρώτη αποστολή του Εργοτέλη στη Γ' Εθνική

Την πρώτη αποστολή του Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ανακοίνωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, με τους Κρητικούς να ξεκινούν τη νέα τους προσπάθεια κόντρα στην Προοδευτική. Μοναδικός απών ο Ζουμπουλάκης.

Η πρώτη αποστολή του Εργοτέλη στη Γ' Εθνική

Τη νέα του προσπάθεια θα ξεκινήσει ο Εργοτέλης την Κυριακή (11/9 17:00), καθώς για τότε προγραμματίστηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες και φυσικά στη Σούπερ Λιγκ. Γι' αυτό και χτίστηκε μία ομάδα σε επίπεδο της πρώτης κατηγορίας με μεταγραφές, όπως των Στεφανάκου, Λεάλ και Πόι.

Οι Κρητικοί, λοιπόν, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς της σεζόν, που θα τους φέρει αντίπαλους με την Ποοδευτική στη Νίκαια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό του συλλόγου του Ηρακλείου να έχει μοναδικό... πονοκέφαλο τον Ζουμπουλάκη, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά και έμεινε εκτός.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Στεφανάκος, Βασιλειάδης, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης, Καρράς, Τσουμάγκας, Ρουσάκης, Μισέλ, Βογιατζής, Καλέ, Πόι, Κοιλιάρας, Μπερουασβίλι, Λυδάκης, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Καϊμακαμούδης.

Best of internet