Με τις γνωστές απουσίες στην Τούμπα τα... καναρίνια

Φώτης Καρακούσης
Με τις γνωστές απουσίες στην Τούμπα τα... καναρίνια

bet365

Με μοναδικούς απόντες τους τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλο, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε φέρει τον Παναιτωλικό να φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τελικά η Σούπερ Λίγκα μετά τα όσα έγιναν θα αρχίσει με την 3η αγωνιστική και τα... καναρίνια θα αντιμετωπίσουν και πάλι «δικέφαλο» και πάλι εκτός έδρας. Συγκεκριμένα οι Αγρινιώτες θα αγωνιστούν απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και σήμερα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς αυτό.

Ο Γιάννης Ματζουράκης πήρε μαζί του 20 παίκτες και εκτός έμειναν οι τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος, όπως φυσικά και ο νεοαποκτηθείς Καμαβουάκα. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα