Καπίνο, Φορτούνης και ΠΑΕ για το ερυθρόλευκο ξεκίνημα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο, Φορτούνης και ΠΑΕ για το ερυθρόλευκο ξεκίνημα! (pics)

bet365

Οι Στέφανος Καπίνο, Κώστας Φορτούνης και ΠΑΕ Ολυμπιακός έκαναν μνεία στο ξεκίνημα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Καπίνο μιλώντας στη Nova είπε για:
Το φετινό πρωτάθλημα και το ρεκόρ που θέλουν να ισοφαρίσουν στον Ολυμπιακό: Είναι σημαντικό κίνητρο. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα ο στόχος είναι ο τίτλος, ασχέτως από τα ρεκόρ που κυνηγάμε. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο.
Το εάν οι Πειραιώτες είναι το φαβορί: Σίγουρα είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αν και έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες αρκετά. Εμείς όμως έχουμε το πάνω χέρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
Το ποιοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο: Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο πρωταθλητής.
Το εάν ξεχωρίζει κάποια ομάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό: Όλες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν και για εμένα εμείς είμαστε πιο μπροστά. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα φανεί από την Κυριακή και στη συνέχεια της σεζόν.
Το ματς με την Γιουνγκ Μπόις στο Europa League και αν μπορούν να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες: Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν είναι καλό που δεν είχαμε μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια μας, μόνο τα ευρωπαϊκά. Είμαστε στην αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.
Το παιχνίδι με τη Βέροια: Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι, μόνο από τα φιλικά μπορούμε να μάθουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζουμε στην έδρα μας και προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό.
Τον ανταγωνισμό με τον Λεάλι: Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι με τον Ρομπέρτο και φέτος με τον Λεάλι υπάρχει ανταγωνισμός και θα φανεί στο γήπεδο…
Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: Είναι καλό να μας στηρίξουν. Αρχίζει μία νέα προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και θα είναι καλό για εμάς να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ενθαρρυντικά στη νέα σεζόν.
Το μήνυμα Φορτούνη και το κάλεσμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Μία φωτογραφία με ένα ιδιαίτερο μήνυμα δημοσίευσε ο Κώστας Φορτούνης, στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με γνωστή αθλητική εταιρεία. Μήνυμα βέβαια που έχει να κάνει και με τον Ολυμπιακό.

Τέλος οι Πειραιώτες ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια δημοσίευσαν μία φωτογραφία από το γήπεδο Καραϊσκάκη και την επιστροφή τους εκεί, κάνοντας έτσι και ένα... κάλεσμα για τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα