Με Τσόρι κόντρα στην Βέροια

Gazzetta team
Με Τσόρι κόντρα στην Βέροια

bet365

Με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ κανονικά στην διάθεση του Πάουλο Μπέντο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Βέροια.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να ήταν αισιόδοξοι για την συμμετοχή του Τσόρι Ντομίνγκεζ, όμως για σιγουριά άπαντες περίμεναν να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Τελικά, τα νέα που ήρθαν από την σαββατιάτικη προπόνηση των Πρωταθλητών, επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις αυτές, με τον Αργεντίνο να λαμβάνει κανονικά μέρος και να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Βέροια.

Αναλυτικά οι 19 που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα