Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-4

Gazzetta team
Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-4

bet365

Η Ατλέτικο έκανε... σεφτέ στις νίκες, διέσυρε στο Μπαλαϊδος τη Θέλτα με 4-0, με τον Γκριζμάν να κάνει απίθανα πράγματα.

Eπιτέλους νίκη για την Ατλέτικο, η οποία έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες με Αλαβές, Λεγανιές κατάφερε να διασύρει τη Θέλτα στο Μπαλαϊδος με 4-0. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού είχε τις στιγμές της στο α' μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ο Γκριζμάν έκανε ό,τι ήθελε, σκόραρε δυο φορές και οι Μαδριλένοι μετέτρεψαν το ντέρμπι σε... πάρτι.

Η Θέλτα είχε καλύτερο πρόσωπο στο α' μέρος, πίεσε την Ατλέτικο και θα μπορούσε με τον Ασπας και τον Ερνάντες να απειλήσει τη φιλοξενούμενη. Οι Μαδριλένοι δυσκολεύθηκαν στο δημιουργικό κομμάτι και δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο το ξεκίνημα στην επανάληψη ήταν εντυπωσιακό για την Ατλέτικο και στο 53' ο Γκριζμάν βρήκε υπέροχα τον Κόκε κι αυτός με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ο Γάλλος πήρε τη σκυτάλη και με απίθανη κεφαλιά στο 73' από ασίστ του Σαούλ σημείωσε το 2-0. Ο Γκριζμάν στο 81' εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Χουανφράν για το 3-0. Οι Μαδριλένοι έκαναν ό,τι ήθελαν και στο 89' ο Κορέα διαμόρφωσε το 4-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα