Παλότα: «Κανένα πρόβλημα με τον Μανωλά»

Παλότα: «Κανένα πρόβλημα με τον Μανωλά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Παλότα: «Κανένα πρόβλημα με τον Μανωλά»

bet365

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες αναφορικά με την επικείμενη ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Έλληνα στόπερ.

Ο βαθύπλουτος Αμερικανός ιδιοκτήτης των «τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα ταξίδεψε με προορισμό την Ρώμη προκειμένου να πάρει αποφάσεις σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον ιταλικό σύλλογο.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά με νέους βελτιωμένους οικονομικούς όρους βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ο Παλότα απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μανωλά. Δεν έχουμε νέα. Όλα είναι εντάξει με τον ποδοσφαιριστή και το τεχνικό επιτελείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παλότα παράλληλα σχολίασε και τον αποκλεισμό της Ρόμα από την Πόρτο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κόντρα στη Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε υπέροχα, μολονότι αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Στη ρεβάνς δεχθήκαμε γρήγορο γκολ και στη συνέχεια οι δύο αποβολές μας 'σκότωσαν'. Παίζαμε με 9 παίκτες και έπρεπε να πετύχουμε τρία γκολ.

Μετά ήρθε και το δεύτερο τέρμα με ανόητο τρόπο. Η ομάδα είναι δυνατή και δεν ξέρω γιατί ο κόσμος εκνευρίζεται για μια ήττα. Η ομάδα θα ανέβει ξανά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα