«Πάντα μιλούσα αντρίκεια στον Ζλάταν»

«Πάντα μιλούσα αντρίκεια στον Ζλάταν»

Κώστας Ζάλιαρης
«Πάντα μιλούσα αντρίκεια στον Ζλάταν»

bet365

Τη δική του εκδοχή για την τροπή που είχε πάρει η συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν αποδέχεται τον χαρακτηριστικό «δειλή κότα», από τον Σουηδό επιθετικό.

Στο ίδιο ύφος που δεν θέλησε να ξεσηκώσει καμία κόντρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε με απόλυτη ηρεμία στο θέμα που αφορά στη σχέση που είχε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη συνύπαρξή τους στη Μπαρτσελόνα.

Ο Σουηδός νυν αστέρας της Γιουνάιτεντ είχε κατηγορήσει τον Ισπανό κόουτς για δειλία και για αδυναμία να του μιλήσει face to face όσο καιρό βρίσκονταν μαζί στους «μπλαουγκράνα», με τον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι ν' απαντά:

«Ο Ζλάταν καταγράφει στο βιβλίο του όλα όσα πιστεύει εκείνος και πραγματικά έδειξε ότι ήθελε να πει ορισμένα πράγματα, Εγώ πάντοτε ήμουν ξεκάθαρος σε όσα του έλεγα. Πάντοτε του μιλούσα face to face και ουδέποτε χρησιμοποίησα τα media για να τις οδηγίες που του έδινα μέσα στο γήπεδο.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Σέβομαι απόλυτα όλα όσα πετύχει στην καριέρα του ο Ζλάταν. Αυτά που έχει κάνει είναι εκπληκτικά. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα