Όταν ο Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε τον Μουρίνιο... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν ο Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε τον Μουρίνιο... (vid)

bet365

Κάποτε ο ένας στήριζε τον άλλον. Πλέον, αποτελούν δύο από τους καλύτερους προπονητές, των οποίων οι «κόντρες» ενθουσιάζουν όλο τον κόσμο. Πίσω στο 1996, ο Πεπ είχε τρέξει να υπερασπιστεί τον Ζοσέ...

Όταν οι δύο νυν προπονητές των συλλόγων του Μάντσεστερ βρίσκονταν μαζί στη Μπαρτσελόνα, ο μεν Ισπανός με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και ο δε, Πορτογάλος, ως συνεργάτης του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, είχαν εξαιρετική σχέση.

Αφιέρωναν χρόνο να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και οι απόψεις τους ήταν τέτοιες που η μια πρόσθετε στοιχεία και συμπλήρωνε την άλλη.

Το μυαλό τους ήταν... προηγμένο ποδοσφαιρικά και κατάφερναν να περάσουν στους υπόλοιπους παίκτες της Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή, όλα όσα ζητούσε να δει στο χορτάρι ο Ρόμπσον.

Το 1996, λοιπόν, σε εκτός έδρας παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τρέξει να υπερασπιστεί τον Μουρίνιο.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Με τον τότε κόουτς των Βάσκων, Λουίς Φερνάντες, να μειώνει τον «special one» και να τονίζει πως... ούτε που τον έχει ακουστά και ότι δεν ασχολείται με «δεύτερους», παρά μόνο με τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον στο παιχνίδι του «Σαν Μαμές», ο Πορτογάλος νυν τεχνικός της Γιουνάιτεντ είχε προσπαθήσει να μη δώσει συνέχεια στο «παιχνίδι» του Λουίς Φερνάντες.

Οι δυο τους, είχαν στιγμή έντασης κατά τη διάρκεια του ματς, με τον Γκουαρδιόλα να τρέχει και να φωνάζει στον άλλοτε προπονητή της Μπιλμπάο: «Δεν μιλάς και δεν περιγελάς έτσι τον αντίπαλο...».

Δείτε το βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα