Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από Καμπιάσο!

Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από Καμπιάσο!

Δημήτρης Τομαράς
Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από Καμπιάσο!

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής επεδίωξε να ανυψώσει για τα καλά το ηθικό των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό.

Προφανώς και στον Ρέντη άπαντες είναι επικεντρωμένοι στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα ξεκίνημα πρωταθλητή!

Ένα αξιοσημείωτο της προπόνησης της Παρασκευής ήταν και πάλι η συμπεριφορά του Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο «Κούτσου» θέλησε να... ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του ενόψει της σέντρας στην Super League, θυμίζοντας σε όλους το πόσο σημαντικά είναι τέτοια παιχνίδια και ειδικά στο φαληρικό γήπεδο. Εξάλλου με τον Καμπιάσο στον Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο ξέρει πως έχει έναν ακόμα... προπονητή στον αγωνιστικό χώρο. Έναν παίκτη που καθοδηγεί τους άλλους ερυθρόλευκους και ειδικά σε δύσκολες στιγμές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα