Ίβιτς: «Δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο»

Ίβιτς: «Δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Θέλω να δω ένα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό και αυτό θέλει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί για τον τίτλο. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ένα προβάδισμα, στόχους ψηλούς όπως είμαστε και εμείς αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για το αν το πρωτάθλημα θα είναι πολλών ταχυτήτων: «Στο παρελθόν έτσι ήταν τα πράγματα. Υπήρχαν ομάδες που πάλευαν για την 2η ως την 4η θέση, φέτος όμως υπάρχει ανταγωνισμός για τον τίτλο. Υπάρχουν ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή και κάποιες να πάρουν μια θέση στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες που θα παλέψουν για κάτι καλύτερο».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα και αυτό είπα και στους παίκτες μου».

Για το τι άλλαξε ο ΠΑΟΚ φέτος: «Εχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, κάναμε καλές και πολλές μεταγραφές. Το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει και πρέπει να το αποδείξουμε. Εμείς σε κάθε ματς θα παλεύουμε για τη νίκη. Φυσικά πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος. Να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Να έχουμε μια καλή απόδοση και φυσικά σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Για το πώς αισθάνεται στον ΠΑΟΚ μετά από τέσσερις μήνες ως πρώτος προπονητής: «Σίγουρα οι ευθύνες είναι μεγάλες αλλά είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Ξέρω, καταλαβαίνω ότι οι ευθύνες είναι πολλές και δεν πρέπει να τις αποφεύγω και δεν θέλω να το κάνω. Εύχομαι να έχουμε λοιπόν ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να μπορούν οι μικρές ομάδες να απειλήσουν τις μεγάλες και σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ να ευχαριστεί τον κόσμο του».

Για τον Παναιτωλικό: «Εχει ποιοτικό ρόστερ, έχει έμπειρο προπονητή και ξέρει το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς και πάντα το πρώτο ματς κρύβει δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε καλό ξεκίνημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα