Η αποστολή του Λεβαδειακού για Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Η αποστολή του Λεβαδειακού για Παναθηναϊκό

bet365

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Super League με τον Παναθηναϊκό. Οι εκλεκτοί του Ράτκο Ντόστανιτς.
Ο Ντόστανιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Ναμάσκο, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μάγκα, Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Ουόν, Τόπι, Μαχαίρα, Χατζηλάμπρο, Παππά, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Μπελζαγκουανί, Σένκα, Καραχάλιο, Ζεζίνιο, Βασιλείου και Καλτσά.
Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον Σουμπίνιο, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες είναι τραυματίας. Εκτός τέθηκαν και οι Γκάρι Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα και Λοσέμι Καραμπουέ που δεν είναι έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν, όπως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο τιμωρημένος Τζάκσον Μεντί. Για αγωνιστικούς λόγους τέθηκαν off οι Τσιντώτας, Συνοδινός, Δασκαλάκης και Καψάσκης.
Σε σχέση με το βασικό σχήμα όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα ο Ναμάσκο θα είναι βασικός πορτιέρε. Οι Μουλόπουλος και Μιλιάζες στα άκρα της άμυνας και Τριποτσέρης και Ουόν οι δύο στόπερ.
Εξάρι ο Καραχάλιος, μέσα δεξιά ο Καλτσάς και μέσα αριστερά ο Μαχαίρας. Δεξί εξτρέμ ο Βασιλείου και αριστερά ο Γιακουμάκης. Φορ φυσικά ο Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα