Η αποστολή του Λεβαδειακού για Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Λεβαδειακού για Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Λεβαδειακού για Παναθηναϊκό

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Super League με τον Παναθηναϊκό. Οι εκλεκτοί του Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Ντόστανιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Ναμάσκο, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μάγκα, Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Ουόν, Τόπι, Μαχαίρα, Χατζηλάμπρο, Παππά, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Μπελζαγκουανί, Σένκα, Καραχάλιο, Ζεζίνιο, Βασιλείου και Καλτσά.
 
Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον Σουμπίνιο, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες είναι τραυματίας. Εκτός τέθηκαν και οι Γκάρι Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα και Λοσέμι Καραμπουέ που δεν είναι έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν, όπως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο τιμωρημένος Τζάκσον Μεντί. Για αγωνιστικούς λόγους τέθηκαν off οι Τσιντώτας, Συνοδινός, Δασκαλάκης και Καψάσκης.
 
Σε σχέση με το βασικό σχήμα όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα ο Ναμάσκο θα είναι βασικός πορτιέρε. Οι Μουλόπουλος και Μιλιάζες στα άκρα της άμυνας και Τριποτσέρης και Ουόν οι δύο στόπερ.
 
Εξάρι ο Καραχάλιος, μέσα δεξιά ο Καλτσάς και μέσα αριστερά ο Μαχαίρας. Δεξί εξτρέμ ο Βασιλείου και αριστερά ο Γιακουμάκης. Φορ φυσικά ο Μάντζιος.

Best of internet