Για αυτό θα είναι ανταγωνιστικό και η δουλειά του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά!

Για αυτό θα είναι ανταγωνιστικό και η δουλειά του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά!

Για αυτό θα είναι ανταγωνιστικό και η δουλειά του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά!

Ο Τασος Νικολογιάννης εξηγεί για ποιο λόγο φαίνεται ότι το φετινό θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και αναφέρεται στην δουλειά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στην Λιβαδειά και το μήνυμα, που πρέπει να στείλει από την πρώτη αγωνιστική στους αντιπάλους του.

Αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα μετά από χρόνια, που φαίνεται ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός και κανένας από τώρα δεν μπορεί να πει ότι  υπάρχει σίγουρος πρωταθλητής. Και φυσικά αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Είναι και το γεγονός, ότι οι συνθήκες διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος φαίνεται να αλλάζουν. Η ΕΠΟ αλλάζει, αφού οι τύποι που έκαναν κουμάντο ,  αναγκάστηκαν να παραιτηθούν, διότι πλέον και με την βούλα είναι κατηγορούμενοι και το ποδόσφαιρο φαίνεται να ξεβρωμίζει και από διαιτητές. Τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές δεν φαίνεται να τους βλέπουμε και σύντομα δεν θα είναι στους πίνακες διαιτητές, που είναι μπλεγμένοι δικαστικά και έχουν ….σημαδέψει με αποφάσεις τους τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες, που κατήγγειλαν το ..σύστημα όλα αυτά τα χρόνια. Και οι ίδιοι διαιτητές έχουν πάει πρίμα τις ομάδες του συστήματος.

Ακόμα και στους ορισμούς διαιτητών υπήρχε μία λογική σε αυτή την πρώτη αγωνιστική και όχι οι προκλήσεις , που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός, ότι είναι σε εξέλιξη δικαστικές εξελίξεις με κορυφαία την περίπτωση την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης , τους έχει κάνει όλους πιο προσεχτικούς και δεν αλωνίζουν, όπως αλώνιζαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει το πρωτάθλημα από την Λιβαδειά. Κόντρα σε έναν σκληρό αντίπαλο, που πριν δύο χρόνια είχε κάνει ζημιά στο ΟΑΚΑ με το 1-1 που πήρε στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό να είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Ηταν το παιχνίδι που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό ο Μπέργκ σε μία φάση, που δεν του δόθηκε το πεντακάθαρο πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο στο πλευρό του  πρέπει να δείξει από την αρχή , ότι φέτος είναι ο καλύτερος. Στο γήπεδο πρέπει να το δείξει και να πετύχει μία νίκη στην Λιβαδειά. Το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή , αλλά από την άλλη ο Παναθηναϊκός είσαι με τόσες μεταγραφές ποιότητας , μπαίνεις μέσα και κερδίζεις. Συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και αποτελεσματικότητα στην επίθεση . Μπαίνεις κάνεις την δουλειά που πρέπει σαν Παναθηναϊκός και πας για το επόμενο. .

*Η ποιοτική ενίσχυση στην επίθεση κάνει απαραίτητο για τον Παναθηναϊκό -σε τέτοιου είδους παιχνίδια όπως το σημερινό- να βάζει παίκτη δίπλα στον Μπέργκ μέσα στην περιοχή . Εχω την αίσθηση , ότι αυτό θα γίνει και με τον Λεβαδειακό, από τον Στραματσόνι. Από την αρχή πρέπει να γίνει αυτό, για να πιέσει η ομάδα από το πρώτο λεπτό.

Best of internet