Στραματσόνι: «Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»!

Στραματσόνι: «Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»!

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος, κράτησε χαμηλά την μπάλα και ξεκαθάρισε πως υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι να νικά σε κάθε αναμέτρηση.

Αναλυτικά, όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη νέα σεζόν και το στόχο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

«Για εμάς το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Το πρωτάθλημα αποτελεί έναν από τους στόχους μας για τη σεζόν. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι σημαντικό να πραγματοποιήσουμε ένα καλό ξεκίνημα».

Για το αν αισθάνεται ο ίδιος και οι παίκτες του ότι έχουν απαλλαγεί από ένα "βάρος", μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:

«Γνωρίζουμε ότι ένα πράγμα είναι το Γιουρόπα Λιγκ και άλλο πράγμα είναι το πρωτάθλημα. Πρόκειται για δύο διαφορετικές διοργανώσεις, για εμάς όμως πολύ σημαντικές. Τώρα η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές έχουν καλή ψυχολογία και άρα είμαστε θετικοί για να πάμε να παίξουμε το Σάββατο εναντίον του Λεβαδειακού».

Για τον αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Δεν θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή είναι σημαντικό να σκέφτομαι τόσο μακριά. Βέβαια εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, θέλουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι λοιπόν είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι' αυτόν τον πρώτο αγώνα».

Για την ομάδα που πιστεύει ότι είναι φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω και να κρίνω πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν προτιμώ να περιμένω ν' αρχίσει το πρωτάθλημα και κατόπιν να κάνω κριτική σύμφωνα με αυτά που θα δω».

Για το αν θεωρεί ότι η υπόθεση - πρωτάθλημα θα είναι εφέτος υπόθεση ...τεσσάρων ομάδων:

«Ναι, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό προπορεύονται ίσως κατά ένα βήμα από τους υπόλοιπους. Είναι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους. Εγώ όμως σκέφτομαι και είμαι συγκεντρωμένος μόνον στην ομάδα μου, άρα σκέπτομαι τον Παναθηναϊκό, τους ποδοσφαιριστές μου και αυτήν την στιγμή εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνον εμάς».

Για την ομάδα που θεωρεί ως ισχυρότερο αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδος. Έτσι δεν είναι; Εφ' όσον ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα, είναι πρωταθλητής και άρα είναι σίγουρα η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν. Διότι αυτοί κέρδισαν το Ελληνικό πρωτάθλημα και αποτελούν την πρώτη ομάδα που θέλει να νικήσει κάποιος».

Για τη μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού, αλλά και για το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε Έλληνας ποδοσφαιριστής:

«Αυτό το καλοκαίρι κοιτάξαμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βελτιώσουν τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνουν καλύτερο, Να ξέρετε όλοι ότι προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε επίσης και Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Κονέ, ο Ταχτσίδης, ο Φετφατζίδης, για να μην αναφέρω κι άλλα ονόματα, όμως παρ' όλα αυτά δεν ήταν πάντα εφικτό να πάρουμε τους παίκτες που θα θέλαμε»

Για το αν θα χρησιμοποιήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα διαφορετικό σύστημα σε σχέση με αυτό που επέλεξε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με ΑΪΚ και Μπρόντμπι:

«Θεωρώ ότι το Europa League και το πρωτάθλημα αποτελούν δύο πολύ διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους και άρα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα θα πρέπει να αλλάξει τακτική προσέγγιση».

Για το αν φοβάται ότι το μυαλό των παικτών του βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι με τον Άγιαξ:

«Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο είναι αναγκαίο να αντιμετωπίζεις έναν αγώνα κάθε φορά. Έτσι λοιπόν τώρα συγκεντρωνόμαστε μόνον στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μετά θα σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα