Τα φαβορί για την 11άδα του Ηρακλή

Δημήτρης Τομαράς
Τα φαβορί για την 11άδα του Ηρακλή

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παίρνει άμεσα τις αποφάσεις του για το πως θα κατεβάσει τον Ηρακλή με την ΑΕΛ. Ποιοί έχουν τον πρώτο λόγο για βασικοί.
Ο Χουάντερσον θα είναι ο κίπερ, ο Σαραμαντάς θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Ζιαμπάρης και Μπαρτολίνι θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Για την θέση του δεξιού μπακ θα δώσουν... μάχη οι Καραγκούνης και Κυριακίδης. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Καραγκούνης να πάει δεξί μπακ για να είναι δεξιός εξτρέμ ο Κυριακίδης. Ο ένας αμυντικός μέσος θα είναι ο Ιντζόγλου. Για τον παρτενέρ του, τον έτερο δηλαδή αμυντικό χαφ, θα... παλέψουν οι Αγγελόπουλος και Στάμου. Για την άλλη θέση στον άξονα από την στιγμή που είναι off ο Μοντέιρο θέση διεκδικούν οι Μπαρέττας, Κυνηγόπουλος και Αμαραντίδης.
Στα αριστερά της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πασάς, δεκάρι ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα