Πρεμιέρα με νίκη η Κ17 του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Πρεμιέρα με νίκη η Κ17 του Ολυμπιακού

bet365

Νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Super League K17 με αντίπαλο τον Πλατανιά.
Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Super League K17 ο Ολυμπιακός αφού σε ματς της 1ης ημέρας της διοργάνωσης που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη δεν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι της κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά στην επανάληψη ανέβασε... στροφές και κέρδισε σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τρεις ευκαιρίες με τον Τσιριγώτη και τον Βοϊλη ενώ στο δεύτερο πάλι ο Βοϊλης απείλησε δυο φορές τον τερματοφύλακα του Πλατανιά πριν σημειώσει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Στο 75' ο Κατσούκης εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και ο Βοϊλης με κεφαλιά "γράφει" το 0-1. Δέκα λεπτά νωρίτερα στο 65' ο Κατσούκης είχε δοκάρι ενώ είχε και ευκαιρία για γκολ με τον Μπέκο. Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του στο 85' με σουτ του Γαλούπη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Παπαγεωργίου.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μετά από τον αγώνα σημείωσε: "Οι πρεμιέρες πάντα έχουν μια δυσκολία και θέλουν προσοχή. Εμείς ήμασταν σοβαροί αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλουμε. Στο δεύτερο πιέσαμε περισσότερο και πήραμε το παιχνίδι. Επιβραβεύτηκε η προσπάθεια των παιδιών και η υπομονή τους. Ξεκινήσαμε με νίκη. Ήταν όμως απλά η πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά πρέπει να δουλέψουμε όλη τη χρονιά σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χνάρης, Μαρουλάκης, Αργυρουλάκης, Γιακουμάκης, Σηφακάκης, Κατσαρός, Αναστόπουλος, Κακαβελάκης, Κουτσουπιάς, Σταυρουλάκης και Κομιτσόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Κακάμης (59' Μαργαρίτης), Γαλούπης (87' Ράμα), Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Ντουμάνης (59' Μπέκος), Φέκκας (40' Φιτόπουλος), Βοϊλης, Κατσούκης και Τσιριγώτης (77' Γούσιας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα