Τι λέει η πλευρά Παπαθανασάκη για Μοντεκάλβο και η ΕΕΑ

Τι λέει η πλευρά Παπαθανασάκη για Μοντεκάλβο και η ΕΕΑ

Τι λέει η πλευρά Παπαθανασάκη για Μοντεκάλβο και η ΕΕΑ

Η πλευρά Παπαθανασάκη μετέφερε στο Gazzetta.gr ότι σε σχέση με την διαπραγμάτευση με τον Μοντέκαλβο είναι σε διαδικασία ελέγχων για να προχωρήσει η συμφωνία.

Από μέρους του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αυτό που τονίζει είναι πως υπάρχει όντως προσύμφωνο με τον Ιταλό και ότι οι δύο πλευρές σε αυτήν την φάση ελέγχουν η μία την άλλη σε όλα τα επίπεδα. Εφόσον όλα πάνε καλά τότε το deal θα γίνει πράξη.

Παράλληλα η πλευρά Παπαθανασάκη διαρρέει πως υπάρχει ακόμα ένας ενδιαφερόμενος για την αγορά του Ηρακλή. Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο από την άλλη επισημαίνει ότι έχει δύο δυνατούς οικονομικά εταίρους στους οποίους ποντάρει σημαντικά για την υλοποίηση της συμφωνίας με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Πρόκειται για τους Αχμέντ Φατί Αλ Αλαίγια και  Ναγιάντ Αλί Καλίφα, που έχουν έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Σε αυτήν την ιστορία βέβαια ενεργό ρόλο θα πρέπει να παίξει η ΕΕΑ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι υποχρεωμένη να προβεί στον απαραίτητο έλεγχο όσον αφορά στην μεταβίβαση των μετοχών και όχι μόνο, κάτι που δεν προέκυπτε να είχε κάνει στην περίπτωση του «Καναδού».

Best of internet