Γραμμένος: «Το ζητούμενο είναι η νομιμότητα»

Δημήτρης Τομαράς
Γραμμένος: «Το ζητούμενο είναι η νομιμότητα»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος σε νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ και την αναβολή τους καθώς και για σειρά άλλων θεμάτων.
Ο κ. Γραμμένος είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5:
Για τον προεκλογικό αγώνα: «Πάει πάρα πολύ καλά, η μάχη δίνεται καθημερινά. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι γιατί προστίθενται Ενώσεις καθημερινά και μας κάνει αισιόδοξους αυτό το γεγονός».
Για την ΕΠΣ Καστοριάς και την ΕΠΣ Χαλκιδικής: «Ήδη έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι νικηφόρο. Το ίδιο θα γίνει και με την ΕΠΣ Καστοριάς».
Για την αναβολή των εκλογών: «Το ζητούμενο ήταν να αποκατασταθεί η νομιμότητα που αρνείτο η Ομοσπονδία να την εφαρμόσει. Δεν μπορεί να υπάρχει μια ευθεία διάταξη και δεσμευτική διάταξη στο καταστατικό και κάποιοι να κάνουν πως δεν την βλέπουν. Εδώ δεν ήταν παράλειψη, αλλά συνειδητή ενέργεια για να μην κάνει η εκλογική επιτροπή τις εκλογές αλλά να τις κάνει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Όταν κάνεις τις εκλογές και τις κάνεις εσύ ο ίδιος πολλά μπορούν να γίνουν. Ειδικά όταν επικαλούνται το καταστατικό όποτε τους συμφέρει. Τώρα πάμε με ένα όργανο που είναι αμερόληπτο, μπορεί να διασφαλίσει την νομιμότητα και την διαφάνεια».
Για το αν υπάρχει εμπιστοσύνη στους αναπληρωματικούς της διοίκησης της ΕΠΟ: «Ναι τους έχω εμπιστοσύνη, τους γνωρίζω και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Θα κάνουν αυτό που πρέπει για το μικρό χρονικό διάστημα. Δεν πρόκειται να μπουν σε τέτοιες λογικές. Το ζητούμενο είναι να τελειώνουμε με τα τερτίπια της Ομοσπονδίας για να πάμε σε δημοκρατίες και νόμιμες εκλογές χωρίς δεύτερες σκέψεις».
Για το αν έχει υπάρξει κίνηση από την πλευρά του κ. Ελευθεριάδη για συνεργασία: «Το έχει πει και ο ίδιος και φυσικά μου τηλεφώνησε και κανονίσαμε μια συνάντηση. Αλλά δεν ξέρουμε τι θα συζητηθεί σε αυτήν. Μια δημιουργική συζήτηση θα την έκανα με τον κ. Ελευθεριάδη καθώς δεν εξαρτάται από εμάς να πάμε με έναν υποψήφιο. Προς στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κοινή υποψηφιότητα αλλά πριν αποφασίσω θα πρέπει να μιλήσω με τον κ. Ελευθεριάδη».
Για την λίστα των διαιτητών και την επιλογή του επιδιαιτητή: «Με βρίσκει σύμφωνο γιατί έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι μια προσωρινή λύση και ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα μέχρι να γίνουν οι εκλογές. Όταν θα γίνουν εκλογές, αν κερδίσουμε εμείς θα αλλάξουν οι πίνακες. Όσες ενώσεις είναι με το μέρος μας έχουν αφανισθεί και δεν επιτρέπουν σε νέους διαιτητές να κάνουν το όνειρό τους. Θα υπάρξει εκ βάθρων αναδιάρθρωση στη ΚΕΔ με πρόσωπα που θα απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη όλων των παραγόντων του ποδοσφαίρου».
Για το αν μπορεί να αλλάξει η γνώμη του κόσμου: «Αυτό είναι ένα στοίχημα για εμάς αλλά δεν γίνεται από τη μια μέρα στη άλλη. Γίνεται με πράξεις και πραγματικά περιστατικά που πρέπει να δει ο κόσμος».
Για την έδρα των εκλογών της ΕΠΟ: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ, την απόφαση αυτή θα λάβουν την Δευτέρα το Δ.Σ. και η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας. Από τη στιγμή που ακυρώθηκε η Γενική Συνέλευση ακυρώνεται και ο τόπος».
 

Τελευταία Νέα