Δεν ανησυχούν στη Βέροια για πιστοποιητικό

Δεν ανησυχούν στη Βέροια για πιστοποιητικό

Νίκος Τσιώκος
Δεν ανησυχούν στη Βέροια για πιστοποιητικό

bet365

Στη Βέροια δεν ανησυχούν για το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, αισιοδοξούν πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και τονίζουν ότι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες διαδικασίες.

Σε... μπελάδες έχει μπει η Βέροια, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην της χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Στη «βασίλισσα του Βορρά», πάντως, δεν ανησυχούν, τη στιγμή που και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Κώστας Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε σίγουρος ότι δε θα τεθεί θέμα υποβιβασμού.

Στην ομάδα της Ημαθίας υπάρχει γενικά αισιοδοξία πως δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, ενώ τονίζουν ότι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες διαδικασίες, αφού στο παρελθόν έχουν κληθεί πολλές φορές να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση σε νομικό επίπεδο και τα έχουν καταφέρει σε αρκετές περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση, και άπαντες στη Βέροια είναι αισιόδοξοι ότι θα ισχύσει το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα