Μουρίνιο: «Πάω φουλ για τον τίτλο»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Πάω φουλ για τον τίτλο»

bet365

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι και ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του τόνισε πως σέβεται τον Γκουαρδιόλα, τη Σίτι, αλλά ο στόχος του είναι η νίκη και το πρωτάθλημα!

«Η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Χάρη στους νέους ιδιοκτήτες, αποτελεί πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα. Πάντα είχαν και έχουν τώρα καλούς προπονητές και παίκτες, από τότε που επέστρεψα στην Αγγλία το 2013. Είναι αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και χρειάζεται να τη σέβεσαι» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο και πρόσθεσε για τις επιλογές της αντιπάλου, αλλά και την απουσία του Αγουέρο «Όταν βρίσκεται εκεί ο Αγουέρο, ξέρεις πως θα παίξει ποδόσφαιρο. Έχουν πάντως ποιοτικό ρόστερ, γεμάτο επιλογές, και ο Γκουαρδιόλα μπορεί να πάρει εύκολα διαφορετικές αποφάσεις». Αναφορικά με τους στόχους της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, ο Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι προπονητής της Γιουνάιτεντ, άρα, πρέπει να είμαι ευθύς και να πω πως θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο»

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα