Πεπ: «Δημιούργημα των μίντια η κόντρα με τον Μουρίνιο»

Gazzetta team
Πεπ: «Δημιούργημα των μίντια η κόντρα με τον Μουρίνιο»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η κόντρα του με τον Μουρίνιο είναι δημιούργημα των μίντια.

«Το έχω πει πολλές φορές: έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μουρίνιο. Κάθε φορά προσπαθώ να μάθω πράγματα από τους συνεργάτες μου και το ίδιο έκανα και με αυτόν. Η κόντρα μας είναι περισσότερο δημιούργημα των μίντια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ο Μουρίνιο ήταν προπονητής μου και βοηθός του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον. Σίγουρα η τελευταία περίοδος που εγώ βρισκόμουν στην Μπαρτσελόνα και αυτός στη Ρεάλ δεν ήταν εύκολη για κανέναν από τους δύο. Πριν τρεις εβδομάδες, όμως, βρεθήκαμε στη συνάντηση των προπονητών της Premier League. Αν με καλέσει στο γραφείο του φυσικά και θα πάω», ήταν η απάντηση του Γκουαρδιόλα, όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Μουρίνιο.

«Ο Μπράβο είχε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά πλέον είναι καλά και έχει προπονηθεί κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες. Είναι έτοιμος. Ο Σανέ συγκριτικά με την κατάστασή του είναι ο καλύτερός μας παίκτης. Ο Γουντογκάν νιώθει πολύ καλύτερα. Ο Κομπανί προπονείται, όμως περιμένουμε ακόμα το ιατρικό τιμ, καθώς δεν θέλουμε να πάρουμε μεγάλο ρίσκο μετά από όσα έχουν συμβεί. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουρα πριν επιστρέψει», συνέχισε στα αγωνιστικά.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

«Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα παίξουμε. Πάντα το πίστευα και θα το κάνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου: για να κερδίσεις ένα ματς θα πρέπει να είσαι καλός. Θέλω να επιτεθούμε, να ελέγξουμε το παιχνίδι παίζοντας και στην κόντρα, αλλά πάνω απ’ όλα παίζοντας καλά».

Τέλος, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στην απουσία του Σέρχιο Αγουέρο και στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Αποδεχτήκαμε την τιμωρία του. Ο Αγουέρο είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά εδώ και μια εβδομάδα ξέρουμε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα παραταχθούμε με 11 ποδοσφαιριστές. Κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση του».

«Σέβομαι απόλυτα όλα όσα πετύχει στην καριέρα του ο Ζλάταν. Αυτά που έχει κάνει είναι εκπληκτικά. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν σε ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά οι μεγάλοι παίκτες όχι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα