Η πιθανή 11άδα Πλατανιά για Κέρκυρα

Δημήτρης Τομαράς
Η πιθανή 11άδα Πλατανιά για Κέρκυρα

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος προτίθεται να έχει για το παιχνίδι στην Κέρκυρα την ίδια ενδεκάδα που κατέβασε στο φιλικό του Πλατανιά με τον Εργοτέλη.

Κάτω από τα δοκάρια ο Σωτηρίου, κεντρικό δίδυμο στην άμυνα οι Μπανανά και Καρυπίδης, δεξιός μπακ ο Αποστολόπουλος και αριστερό ο Βάντερσον.

Στον άξονα, ως αμυντικά χαφ οι Γκνιάτιτς και Στανισάβλιεβιτς, δεξιά ο Τσουράκης, αριστερά ο Μανούσος και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης. Επιτελικός θα είναι ο Μενδρινός. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να χριστεί βασικός ο Γουνδουλάκης αντί του Τσουράκη.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Πλατανιά για τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν έχει ως εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μανούσος, Ηλιάδης, Ντίνας, Τσουράκης, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα και Πριντέτα. Τιμωρημένος είναι ο Μουνάφο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα