Η τριάδα πίσω απ' τον Αλμέιδα! (vid, pics)

Η τριάδα πίσω απ' τον Αλμέιδα! (vid, pics)

Γιώργος Τσακίρης
Η τριάδα πίσω απ' τον Αλμέιδα! (vid, pics)

bet365

Αποστολή για Ξάνθη ο Κετσπάγια που... ψάχνεται για τους ποδοσφαιριστές πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 της ΑΕΚ - Θλάση και εκτός ο Λάζαρος.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει και για την ΑΕΚ που επί της ουσίας ολοκλήρωσε την αγωνιστική της προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ξάνθη την Κυριακή στις 16:00 στο ΟΑΚΑ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι πλέον δεδομένα νοκ άουτ αφού η σύσπαση στον δικέφαλο έδειξε στον απεικονιστικό έλεγχο ότι πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού άρα και εκτός για δέκα (και) μέρες!

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ πιο χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά εκτός από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε το πρωί ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. O Χριστοδουλόπουλος θα συνεχίσει με θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του».

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωστοποίησε την αποστολή της Ένωσης για το ματς με την Ξάνθη έχοντας 22 ποδοσφαιριστέ. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Μάνταλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Το αγωνιστικό και ποδοσφαιρικό ζητούμενο για τον Γεωργιανό τεχνικό σχετικά με την 11άδα έχει να κάνει με τους τρεις που θα αγωνιστούν πίσω από τον μοναδικό επιθετικό που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Αλμέιδα. Η πρώτη και πολύ ουσιαστική σκέψη έχει να κάνει με τους Μάνταλο (επιτελικό χαφ), Μπακασέτα (δεξί εξτρέμ) και Βάργκας (αριστερό εξτρέμ) με τους Πατίτο, Αραβίδη και Πλατέλλα να διεκδικούν θέση...

Στις υπόλοιπες θέσεις είναι μάλλον μετρημένα κουκιά εκτός από τα στόπερ. Κι αυτό διότι ο Λέσκοτ δοκιμάστηκε ξανά στο πλευρό του Τσιγκρίνσκι αλλά η ανετοιμότητά του δεδομένη παίζει δυνατά η περίπτωση του Κολοβέτσιου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα Γκάλο και Ντίντακ με τους Γιόχανσον και Σιμόες δίδυμο στα χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα