Πρότυπο και για τους μικρούς ο Καρντόσο

Πρότυπο και για τους μικρούς ο Καρντόσο

Δημήτρης Τομαράς
Πρότυπο και για τους μικρούς ο Καρντόσο

bet365

Η παρουσία του Όσκαρ Καρντόσο στον Ρέντη δεν έχει ανεβάσει μόνο ψηλά τον πήχη για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού αλλά αποτελεί και παράδειγμα για τους πιτσιρικάδες.

Όπως ο Εστέμπαν Καμπιάσο έτσι και ο Παραγουανός άσος έχει από κοντά τους μικρούς ως ένας... δάσκαλος. Ο Όσκαρ Καρντόσο με την εμπειρία του, τις μεγάλες παραστάσεις του και τις ικανότητές του δεν βάζει μόνο... δύσκολα για τον Ιντέγιε Μπράουν αλλά συμβάλλει στην βελτίωση των μικρών και ειδικά των νεαρών επιθετικογενών παικτών (σ.σ. Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος).

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Στο προπονητικό σκέλος ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει σε φουλ ρυθμούς. Αντίθετα ο Τσόρι Ντομίνγκες συνεχίζει ατομικά. Ο Αργεντίνος έχει μία σύσπαση - όπως έχει γίνει γνωστό από χθες - και λογικά θα προφυλαχθεί στο ματς με Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα