Ο Ελευθεριάδης για την έναρξη της σεζόν

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ελευθεριάδης για την έναρξη της σεζόν

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης, τοποθετήθηκε με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν.
Επ' ευκαιρία της ενάρξεως των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικού και ερασιτεχνικού επιπέδου, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το άθλημα που όλοι μας αγαπούμε και υπηρετούμε μπαίνει πλέον ξανά στη ζωή μας με τον τρόπο που πρέπει και θα παιχτεί εκεί που πρέπει. Στα γήπεδα και στάδια όλης της χώρας, μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους.
Εύχομαι σε όλους τους συλλόγους και τα σωματεία που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα να διανύσουν μια χρονιά καλή, να επιτύχουν τους στόχους τους, όπως τους έχουν οριοθετήσει καθένας ξεχωριστά, και στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, όλοι ανεξαιρέτως να μιλάμε για την καλύτερη που έχει γίνει όσο θυμόμαστε.
Εύχομαι σε κάθε ένα από τα μέλη των συλλόγων και των σωματείων, αθλητές, παράγοντες, εργαζόμενους σε αυτά, πρώτα απ' όλα υγεία, αλλά και δύναμη, για να μπορέσουν να επιτύχουν ό,τι επιθυμούν.
Είμαι βέβαιος ότι η εφετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και πως δεν θα υπάρξουν γεγονότα που θα στιγματίσουν τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων.
Θεωρώ δεδομένο πως όλες οι υγιώς σκεπτόμενες δυνάμεις του αθλήματος, απ' όπου κι αν προέρχονται, θα συνδράμουν με όλη τους τη θέληση ώστε τα όποια ζητήματα και αντιπαραθέσεις υπήρχαν στο παρελθόν και δημιούργησαν τόσα προβλήματα, θα μείνουν στην άκρη και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε το ποδόσφαιρο όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά και, κυρίως, έχοντας την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας ενωμένη και αποφασισμένη να μετατρέψει το αγαπημένο μας άθλημα και πάλι σε αυτό που πραγματικά είναι: Το κορυφαίο παιχνίδι και η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση στον πλανήτη.
Δημήτρης Ελευθεριάδης - πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας - υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΟ
 

Τελευταία Νέα