Έκλεισε και ανακοίνωσε και Τόνι Σίλβα ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Έκλεισε και ανακοίνωσε και Τόνι Σίλβα ο Λεβαδειακός

bet365

Ακόμη μία μεταγραφή για την ομάδα του Λεβαδειακού καθώς ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε και τον Τόνι Μπρίτο Σίλβα.
Ο γεννημένος στις 15/9/1993 στη Γουϊνέα – Μπισάου (και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου) μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Εθνικές U17 και U18 της Πορτογαλίας. Με συμμετοχές στις ομάδες Νέων των Μπενφίκα, Τσέλσι και Λίβερπουλ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κόκκινους» τo 2011, ωστόσο δόθηκε δανεικός στη Νορθάμπτον.
Στην συνέχεια πήγε στη Μπάρνσλεϊ και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντάγκεναμ. Την διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 42 συμμετοχές και 8 γκολ.
Κατόπιν αγωνίστηκε στην Σανλιούρφα, στην Τουρκία ενώ τελευταία του ομάδα πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με την ομάδα του Λεβαδειακού ήταν η Ουνιάο Μαδέιρα, όπου την περσινή σεζόν είχε 14 συμμετοχές και 3 γκολ.
Ο Σίλβα ήταν ένας παίκτης τον οποίο δοκίμαζε ο Ντόστανιτς. Τον είχε δει αρκετές φορές ενώ πέραν της επίθεσης τον είχε δοκιμάσει ακόμα και ως ακραίο αμυντικό και στόπερ αλλά και στο κέντρο. Αρχικά δεν είχε τόσες πολλές πιθανότητες να κλείσει αλλά φαίνεται στην πορεία πως έπεισε τους ανθρώπους των Βοιωτών. Είχε παίξει και στο πρόσφατο φιλικό του Λεβαδειακού με την ομάδα της Λαμίας (σ.σ. αναφερόμενος ως Ντα Σίλβα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα