Όλοι μέσα στην... επιστροφή της Κέρκυρας!

Νίκος Μαρούδας
Όλοι μέσα στην... επιστροφή της Κέρκυρας!

bet365

Η ώρα για την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, έφτασε για την Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανανκοινώνει τους εκλεκτούς του για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Χωρίς προβλήματα οι Φαίακες.

Έτοιμη για την επιστροφή της στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα! Οι Φαίακες, μπαίνουν πρώτοι στη μάχη της νέας περιόδου, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζουν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς τον Πλατανιά. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του τιμωρημένου Χιντζίδη, και έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του ενόψει της πρεμιέρας. Εκτός των 18 που πήρε μαζί του για λόγους τακτικής και οι Ανδρεόπουλος, Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Παμλίδης, Γρομητσάρης, Σπίνουλας.

Σε ότι αφορά την βασική εντεκάδα, ο Γρηγορίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Κουτζαβασίλης, στην άμυνα Γκομές και Ζαραδούκας δεξιά και αριστερά, με τον Ντιόγκο να διεκδικεί επίσης θέση στα αριστερά, με τον Ντιμιτρόφσκι να είναι σίγουρος στο κέντρο της άμυνας και από εκεί και πέρα τον Βενέτη να έχει το προβάδισμα έναντι του Ιωάννου για παρτενέρ.

Στη μεσαία γραμμή ο Νίκιτς με τον Σιόντη θεωρούνται σίγουροι, με τον Γεωργίου να είναι σίγουρα στα δεξιά και από εκεί και πέρα μόνος επίσης σίγουρος να θεωρείται ο Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης. Το δεκάρι και ο αριστερός εξτρέμ ακόμα... παίζονται, με το ένα σενάριο να θέλει τον Κόντο στα αριστερά και τον Επστάιν πίσω από τον Βραζιλιάνο και το άλλο τον Ζορμπά σε ρόλο 10αριού αντί του Γερμανού.

Αναλυτικά:

«Οι εκλεκτοί του Μιχάλη Γρηγορίου, για το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον Πλατανιά, είναι οι εξής:

Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμες, Ναζίμ, Νίκιτς, Τουράμ, Αραμπατζής, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Ζορμπάς, Ιωάννου, Κόντος, Κουτζαβασίλης, Σιόντης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα