Και με Φαρίνια στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Και με Φαρίνια στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας

bet365

Με τον Φαρίνια να μπαίνει στο πούλμαν, έρχεται ο Αστέρας στην Αθήνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Εκτός πλάνων ο Ιγκλέσιας που είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του, πέρα από τους τραυματίες Τσάβες - Τριανταφυλλόπουλο, τον Ιγκλέσιας που είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεσή του είναι ο Φαρίνια, ο οποίος ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά θα μπει στο πούλμαν για την Αθήνα, ώστε να εγκλιματιστεί πιο άμεσα και να μπει στην ψυχολογία της ομάδας, μέσα από επίσημες υποχρεώσεις.

Έτσι, το σχήμα που λογικά θα δούμε, σε σύστημα 4-2-3-1 είναι το εξής:

Κοσίτσκι και Αθανασιάδης διεκδικούν την θέση στο τέρμα και Γιαννούλης - Μπέρτος στα άκρα της άμυνας, με τους Σεφίλ και Κουρμπέλη να είναι τα δύο στόπερ. Δημούτσος και Τσουκαλάς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Τσιλιανίδη να κινείται μπροστά τους, ενώ ο Ιωαννίδης θα είναι ο μόνος προωθημένος και θα έχει αριστερά του τον Μάσα και δεξιά τον Καλτσά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοσίτσκι, Αθανασιάδης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Ίγκορ, Δημούτσος, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Γκοντό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα