Και με Φαρίνια στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας

Και με Φαρίνια στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας

Με τον Φαρίνια να μπαίνει στο πούλμαν, έρχεται ο Αστέρας στην Αθήνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Εκτός πλάνων ο Ιγκλέσιας που είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα.

Και με Φαρίνια στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του, πέρα από τους τραυματίες Τσάβες - Τριανταφυλλόπουλο, τον Ιγκλέσιας που είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεσή του είναι ο Φαρίνια, ο οποίος ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά θα μπει στο πούλμαν για την Αθήνα, ώστε να εγκλιματιστεί πιο άμεσα και να μπει στην ψυχολογία της ομάδας, μέσα από επίσημες υποχρεώσεις.

Έτσι, το σχήμα που λογικά θα δούμε, σε σύστημα 4-2-3-1 είναι το εξής:

Κοσίτσκι και Αθανασιάδης διεκδικούν την θέση στο τέρμα και Γιαννούλης - Μπέρτος στα άκρα της άμυνας, με τους Σεφίλ και Κουρμπέλη να είναι τα δύο στόπερ. Δημούτσος και Τσουκαλάς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Τσιλιανίδη να κινείται μπροστά τους, ενώ ο Ιωαννίδης θα είναι ο μόνος προωθημένος και θα έχει αριστερά του τον Μάσα και δεξιά τον Καλτσά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοσίτσκι, Αθανασιάδης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Ίγκορ, Δημούτσος, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Γκοντό.

Best of internet