Γραμμένος: «Τρεις ΕΠΣ θα κρίνουν το αποτέλεσμα»»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Τρεις ΕΠΣ θα κρίνουν το αποτέλεσμα»»

bet365

Μέσω δηλώσεών του, ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε πως η στάση της ΕΠΣ Δράμας, Καστοριάς και Χαλκιδικής θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ομοσπονδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena FM»:

Για την προσφυγή του και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Αυτή η απόφαση αποτελεί κόλαφο για την διοίκηση της ΕΠΟ και δεν θα το έλεγα αν δεν είχαν προηγηθεί όσα προηγήθηκαν . Προσφύγαμε στο διαιτητικό γιατί δεν μπορείς να παραβιάζεις μια τόσο σαφή διάταξη του καταστατικού».

Για την ανακοίνωση Γκιρτζίκη: «Αυτό βγήκε σε απάντηση ενός εκ των τριών ερωτημάτων που είχα απευθύνει. Αντί να βγει κάποιος υπεύθυνα και να απαντήσει, θα δεχόμουνα ακόμα να μας πούνε και ότι το ξέχασαν. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν ήταν άβολη αυτή η παράλειψη. Αντί να βγει υπεύθυνα κάποιος βγήκε μια ανώνυμη ανακοίνωση και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Μόνο ντροπή , αλλά δεν θα ξανά ασχοληθώ με τους συγκεκριμένους κυρίους».

Για το πρόβλημα που προέκυψε στην ΕΠΣ Δράμας: «Είναι άλλη μια απόφαση που είθισται να παίρνει η περίφημη επιτροπή εκτάκτων θεμάτων. Αυτές όλες οι διαδικασίες στην Δράμα, ήταν γνωστές στην ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό, όμως με μια πρωτοφανή σκοπιμότητα, αποφάσισαν, κάντε εκλογές και μετά τις ακυρώνουμε… Μια ανάλογη περίπτωση είχε παλαιότερα και η ΕΠΣ Κυκλάδων, προσέφυγαν στο διαιτητικό και δικαιώθηκαν.
Έχουμε βαρεθεί να βγαίνουν αποφάσεις από το διαιτητικό δικαστήριο και να ακυρώνουν αποφάσεις της ομοσπονδίας . Είμαι πεπεισμένος ότι και η υπόθεση της ΕΠΣ Δράμας ,αύριο στο διαιτητικό δικαστήριο θα καταπέσει . Προκύπτει και το πρόβλημα με την Δόξα Δράμα. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα ενοχλούσε τον κ.Γκιρτζίκη και την ΕΠΟ να αναβάλει τα παιχνίδια της Δόξας μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Είναι τάσεις εκδικητικές και τις πληρώνουνε τα σωματεία . Δεν μπορώ να τους καταλάβω…».

Για τη στάση των Ενώσεων: «Είναι δεδομένο ότι Δράμα, Καστοριά και Χαλκιδική θα κρίνουν το αποτέλεσμα και μας στηρίζουν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά ο αγώνας συνεχίζεται».

Για το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων της Μακεδονίας: «Νομίζω ότι θα είναι μια χρονιά όπου το ποδόσφαιρο θα αντέξει και πάλι. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δείχνει να έχει εκείνες τις αντοχές και τις δυνάμεις όπου εμένα και τους συνεργάτες μου, μας έχει εκπλήξει».

 

Τελευταία Νέα