Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... φτιάχτηκε και φαίνεται

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... φτιάχτηκε και φαίνεται

Νίκος Ρόλλας
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... φτιάχτηκε και φαίνεται

bet365

Από την επιφυλακτικότητα στα sold out... Το Gazzetta.gr καταγράφει την αναστροφή του κλίματος στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Η περσινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, όπως ακριβώς ξεκίνησε... Με την απώλεια δηλαδή ενός στόχου. Ένα χρόνο πριν ήταν οι αποκλεισμοί από την Μπριζ και την Καμπάλα, ενώ στα τέλη Μαΐου το 1-1 στην Τούμπα, στέρησε από τους «πράσινους» το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

Λογικό ήταν λοιπόν στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού» να υπάρχει μία τεράστια επιφυλακτικότητα για τη νέα σεζόν, η οποία κράτησε μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Οι μεταγραφές όμως του Ιμπάρμπο, του Λεντέσμα και του Γουακάσο άρχισαν να αντιστρέφουν το κλίμα, σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι στα φιλικά του καλοκαιριού.

Οι σχετικά εύκολες προκρίσεις επί της ΑΙΚ και της Μπρόντμπι που είχαν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση ενός εισιτήριου για τους ομίλους του Europa League, μαζί με το θεαματικό κλείσιμο στις μεταγραφές (Κρίστοφερ Σάμπα, Πολ Ζοσέ Εμποκού, Ουσμανέ Κουλιμπαλί), άλλαξαν εντελώς το feeling των «πράσινων».

Έτσι, από την απογοήτευση και την επιφυλακτικότητα, φτάσαμε στην αισιοδοξία για κάτι διαφορετικό εφέτος. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την... δίψα του κόσμου να δει από κοντά και να στηρίξει το project του Αντρέα Στραματσόνι, με το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Λιβαδειά να αποτελεί το πρώτο δείγμα των όσων θα ακολουθήσουν αν ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δείχνει τα σημάδια βελτίωσης...

Αν δεν υπάρξει κάποια υπουργική απόφαση που να βάζει «μπλόκο» στο ταξίδι των «πράσινων» στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, τότε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, αναμένεται να το παρακολουθήσουν περίπου 2-3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Για το επόμενο ματς, αυτό δηλαδή με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League, τα πράγματα είναι γνωστά από εχθές. Η επιθυμία του κόσμου να βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Λεωφόρο ήταν τέτοια που τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από δύο ώρες και πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελπίζουν σε ένα μικρό... θαύμα, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα μαγικά... χαρτάκια.

Εκτός όμως από τα δύο πρώτα παιχνίδια, έχουν ήδη ξεκινήσει οι... προεργασίες και για τα εκτός έδρας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Για το ματς της 29ης Σεπτεμβρίου στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός θα πάρει περίπου 500 εισιτήρια, καθώς πρόκειται για ένα ακριβό (σ.σ για τα ελληνικά δεδομένα αυτή την περίοδο) ταξίδι, ενώ εκεί που θα υπάρχει δυναμική παρουσία είναι στους άλλους δύο αγώνες και ειδικά αυτό στις 24 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ, όπου οι «πράσινοι» έχουν ήδη κλείσει ουκ ολίγες θέσεις στις προγραμματισμένες αεροπορικές πτήσεις...

Σε γενικές γραμμές πάντως, το κλίμα θυμίζει άλλες εποχές. Ειδικά ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα