Epic fails στη νέα εξέδρα του Άνφιλντ (pics)

Epic fails στη νέα εξέδρα του Άνφιλντ (pics)

Gazzetta team
Epic fails στη νέα εξέδρα του Άνφιλντ (pics)

bet365

Κάτι από Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα περασμένων ετών, θυμίζει η οπτική γωνία συγκεκριμένων θέσεων στη νέα εξέδρα του γηπέδου της Λίβερπουλ.

Αν νομίζεις οτι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, κάνεις λάθος... Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, όπως για παράδειγμα σε αυτή της Premier League και σε ένα ιστορικό μέλος της, την Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» λοιπόν προχώρησαν στην ανακατασκευή της κεντρικής εξέδρας του γηπέδου τους και οι φωτογραφίες από αυτή, σίγουρα είναι εντυπωσιακές.

Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες προκαλούν εντύπωση, καθώς θα περίμενε κανείς πως σε τόσο υψηλό επίπεδο τέτοιες κακοτεχνίες δεν θα υπήρχαν.

Fail νούμερο 1 λοιπόν: Κάποιοι άτυχοι φίλαθλοι, δεν θα έχουν πλήρη ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς θα παρεμβάλλονται κάποιες κολώνες που αποτελούν στηρίγματα της οροφής.

Θυμάστε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια και του ΠΑΟΚ από την Τούμπα, όπου ξαφνικά οι παίκτες χάνονταν πίσω από ανάλογες κολώνες; Ε, κάπως έτσι θα βλέπουν και οι φίλοι της Λίβερπουλ που θα κάθονται στις συγκεκριμένες θέσεις.

Fail νούμερο 2: Ο κάτοχος του εισιτηρίου στην συγκεκριμένη θέση που βλέπουμε να έχει στριμωχτεί ο εργάτης, θα πρέπει να είναι κοντός. Πολύ κοντός για να μπορέσει να κάτσει όπως πρέπει για να παρακολουθήσει τον αγώνα, καθώς ένας τεράστιος σωλήνες του κόβει το ύψος.

Αυτά, για να μην νομίζετε οτι στην SuperLeague, έχουμε την αποκλειστικότητα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα