«Δεν θα υποβιβαστεί η Βέροια»

«Δεν θα υποβιβαστεί η Βέροια»

Gazzetta team
«Δεν θα υποβιβαστεί η Βέροια»

bet365

Η κατάσταση για την Βέροια είναι εξαιρετικά δύσκολη με την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Βέροια ενόψει του νέου πρωταθλήματος και όπως ήταν λογικό η είδηση προκάλεσε ανησυχία. Αντίθετα, οι άνθρωποι της ομάδας και ειδικότερα ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Goal εμφανίστηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός.

«Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Σε κάθε περίπτωση όλα θα διευθετηθούν. Δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η διοίκηση μίλησε και με τους παίκτες στους οποίους ξεκαθάρισε ότι η Βέροια δεν πρόκειται να υποβιβαστεί στην Football League και ότι δεν είναι ίδια περίπτωση με αυτή της Κέρκυρας, αφού με τους Φαίακες δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία κάτι που τώρα έχει συμβεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα