Καμία ανησυχία για Τζαβέλλα ενόψει Παναιτωλικού

Gazzetta team
Καμία ανησυχία για Τζαβέλλα ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε 90 λεπτά και στα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας, με Ολλανδία και Γιβραλτάρ, γι’ αυτό το λόγο έμεινε στο γυμναστήριο ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς (Γλύκος, Χαρίσης, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Κουλούρης, Πούγγουρας), γυμνάστηκαν κανονικά κι επιπλέον ακολούθησαν και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Θέμα απουσίας από τον αγώνα της Κυριακής δεν τίθεται και σήμερα αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα