Πήρε Μαρτίνες ο Κισσαμικός

Gazzetta team
Πήρε Μαρτίνες ο Κισσαμικός

bet365

Σε μία ακόμα μεταγραφή, προχώρησε η ομάδα από τα Χανιά.

Κάτοικος Χανίων θα είναι από την νέα σεζόν ο Μάριο Μαρτίνες, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα του Κισσαμικού. Ο αριστερός χαφ από την Ισπανία, αφού συμφώνησε σε όλα το βράδυ της Πέμπτης, ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στους Κρητικούς και δήλωσε έτοιμος να δώσει τα διαπιστευτήριά του μέσα στο γήπεδο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και στον κόσμο ο οποίος από την πρώτη μέρα με αγκάλιασε. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, έχω χαμηλό προφίλ θα με δείτε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Είχα και άλλες προτάσεις για να έρθω να παίξω από άλλες ομάδες αλλά ο πρόεδρος μου έδειξε μεγάλο σεβασμό και ο προπονητής ότι με θέλει πάρα πολύ και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψα εδώ.

Είναι ένα «βαθμό» παραπάνω από την καριέρα μου και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω το 100%, την καρδιά μου και τη δύναμή μου για να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή, αλλά και τον κόσμο έτσι ώστε να έρθει στο γήπεδο. Από το πρώτο κιόλας λεπτό θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα και να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ θέλω να κάνω αύριο προπόνηση και να είμαι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ».

Για το αν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή καθώς έπαιζε στην Μποαβίστα:

«Το καταλαβαίνω αλλά πρώτα απ’ όλα είμαι άντρας δεν ήρθα για να λέω ότι είμαι ο καλύτερος και να μην έχω σεβασμό, ήρθα να δουλέψω, να δώσω όλη την ενέργεια μου και δεν θέλω κανένας να με βλέπει ότι ήρθα σαν «αστέρι» και να κάνω μαγκιές. Καταλαβαίνω ότι είμαι η καλύτερη μεταγραφή σαν όνομα αλλά θα δείτε ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω κανείς να νομίζει ότι είμαι εδώ για να κάνω «μαγκιές».

Σε ερώτηση τι γνωρίζει για τον Κισσαμικό και την Football League:

«Με την τεχνολογία είναι εύκολο να έχεις πληροφορίες για όλα. Έχω διαβάσει από media ότι ο Κισσαμικός είναι μεγάλη και σταθερή ομάδα, έχει τον προπονητή 4 χρόνια και ο πρόεδρος κάνει πολύ καλή δουλειά και μου αρέσει αυτό. Έχω πολύ καλή εικόνα γενικά από τον σύλλογο».

Για το αν του είπε ο πρόεδρος ότι στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ:

«Ποτέ δεν μπορείς να λες όχι, αλλά ο στόχος μου είναι κάθε Κυριακή να μπορούμε να κερδίζουμε και να μπορούμε να προχωράμε μπροστά. Σε αυτή τη φάση δεν είναι καλό να μιλάμε για έναν τέτοιο στόχο. Μακάρι να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και μετά από 10 μήνες, γιατί όχι, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για το ότι θα έχουμε καταφέρει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές, να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, να δούμε πώς θα είμαστε ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για το αν θυμάται τον Χανιώτη Κώστα Κιάσσο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Νουμάνθια:

«Τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νουμάνθια, το 2004. Ημουν πιο νέος, αλλά ήμασταν μαζί στην ομάδα και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλούσαμε πάρα πολύ στα αποδυτήρια και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Τον σεβόμουν πολύ και τον είχα σαν πρότυπο γιατί πριν είχε παίξει σε μεγάλες ομάδες. Είχα πολύ καλή άποψη για τον Κιάσσο, με είχε βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που θα τον ξαναδώ και θα παίξουμε αντίπαλοι».

Αν μίλησε με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα για να τον βοηθήσουν να πάρει την απόφαση να έρθει στον Κισσαμικό:

«Είμαι πολύ φίλος με τον Τοτσέ και μου έδωσε μία εικόνα για το πρωτάθλημα και με τον τερματοφύλακα της Βέροιας, τον Ραούλ Γκαρθία. Δεν χρειάστηκε όμως να ψάξω πολλές πληροφορίες για τον Κισσαμικό ή την Ελλάδα. Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω τον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν και έχω καλό προαίσθημα. Δεν θέλω να ρωτάω πολλά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Πηγή: eparxies.gr - athlitiko.gr

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα