Τζιμπούρ: «Αν υπάρχει ειλικρίνεια, θα δώσω τα πάντα»

Τζιμπούρ: «Αν υπάρχει ειλικρίνεια, θα δώσω τα πάντα»

Περήφανος που ανήκει στον Άρη, δήλωσε ο Τζιμπούρ, που υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα, αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. 

Τζιμπούρ: «Αν υπάρχει ειλικρίνεια, θα δώσω τα πάντα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, έκανε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, λίγα μόλις λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, διάρκειας τριών ετών. Ο Αλγερινός επιθετικός, τόνισε πως είναι περήφανος που ανήκει στον Άρη, αλλά ζήτησε... ειλικρίνεια, για να δώσει ως αντάλλαγμα τον καλύτερο εαυτό του! 

«Συναντήθηκα με τον κ. Καρυπίδη. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ και πείστηκα απόλυτα. Πολύ περήφανος που ανήκω στον Άρη. Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και τον κόσμο του.Όπου πάω θέλω να δίνω το καλύτερο εαυτό μου. Είμαι άτομο πολύ φιλόδοξο. Αρκεί να μην υπάρχει σαμποτάζ. Ξέρετε για μένα ποιος είμαι. Αν υπάρχει ειλικρίνεια μαζί μου, θα δώσω τα πάντα για τον Άρη».

Για το αν γνωρίζει τον Μπουγκερά: «Ξέρω τον Μπουγκερά. Ξέρω όμως και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ. Υπάρχει πολύ ποιότητα και είμαι χαρούμενος που ανήκω κι εγώ σε αυτή την ομάδα».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο του Άρη: «Στην ΑΕΚ είχε πει ότι ήρθα για να πάρω το κύπελλο. Αυτό που υποσχέθηκα το έκανα. Στον Άρη υπόσχομαι ότι θα ανέβει η ομάδα, Θα πάμε βήμα-βήμα. Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό που θέλω είναι να βγούμε στην Ευρώπη».

Για όσους λένε ότι δεν έχει ποδοσφαιρικά κίνητρα: «Αν δεν είχα φιλοδοξίες θα ήμουν σε μία χώρα με πολλά λεφτά. Όχι στη Β. Ελλάδα που είναι πιο κρύος ο καιρός».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο σαφώς και μας ενδιαφέρει. Στόχος είναι η άνοδος. Εφόσον το πετύχουμε αυτό, τότε θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα μιλάμε σε άλλη βάση όταν θα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ».

Best of internet