Η περιπέτεια της υγείας του Σταύρου Σαράφη

Ο «ΚΑΙΣΑΡΑΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

Η περιπέτεια της υγείας του Σταύρου Σαράφη

Νικητής στην περιπέτεια με την υγεία, που είχε πρόσφατα, αποδεικνύεται ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης, 

Η περιπέτεια της υγείας του Σταύρου Σαράφη

Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρώτος σκόρερ της ιστορίας του «Δικεφάλου» με 136 γκολ, αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Ο σημερινός γενικός αρχηγός της ομάδας κάτω των 17 ετών του ΠΑΟΚ, πήρε εξιτήριο από την κλινική, αφού ξεπεράστηκε ο κίνδυνος, αλλά το πρόβλημα στο ήπαρ παραμένει και χρειάζεται σχεδόν καθημερινή ιατρική παρακολούθηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και βετεράνοι του «Δικεφάλου», οι περισσότεροι πρώην συμπαίκτες του, είναι δίπλα στη μεγάλη μορφή του Συλλόγου, που στα 65 του χρόνια, δείχνει αποφασισμένος να βγει νικητής από την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. 

Ευχή όλων και του Gazzetta είναι πολύ σύντομα ο Σταύρος Σαράφης να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει, επιστρέφοντας στο δεύτερο σπίτι του, την Τούμπα, δίπλα στα παιδιά των ασπρόμαυρων ακαδημιών.

Best of internet