Η περιπέτεια της υγείας του Σταύρου Σαράφη

Η περιπέτεια της υγείας του Σταύρου Σαράφη

Σταύρος Σουντουλίδης
Η περιπέτεια της υγείας του Σταύρου Σαράφη

bet365

Νικητής στην περιπέτεια με την υγεία, που είχε πρόσφατα, αποδεικνύεται ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης,

Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρώτος σκόρερ της ιστορίας του «Δικεφάλου» με 136 γκολ, αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Ο σημερινός γενικός αρχηγός της ομάδας κάτω των 17 ετών του ΠΑΟΚ, πήρε εξιτήριο από την κλινική, αφού ξεπεράστηκε ο κίνδυνος, αλλά το πρόβλημα στο ήπαρ παραμένει και χρειάζεται σχεδόν καθημερινή ιατρική παρακολούθηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και βετεράνοι του «Δικεφάλου», οι περισσότεροι πρώην συμπαίκτες του, είναι δίπλα στη μεγάλη μορφή του Συλλόγου, που στα 65 του χρόνια, δείχνει αποφασισμένος να βγει νικητής από την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Ευχή όλων και του Gazzetta είναι πολύ σύντομα ο Σταύρος Σαράφης να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει, επιστρέφοντας στο δεύτερο σπίτι του, την Τούμπα, δίπλα στα παιδιά των ασπρόμαυρων ακαδημιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα