Καμπάνες κι... επίσημα για Ρεάλ, Ατλέτικο!

Καμπάνες κι... επίσημα για Ρεάλ, Ατλέτικο!

bet365

Η FIFA... σφράγισε την τιμωρία των Ρεάλ, Ατλέτικο, μιας και το πειθαρχικό της όργανο απέρριψε τις εφέσεις των δυο ομάδων. Μεταγραφές από τον Γενάρη του 2018!

Όπως ακριβώς έγινε και με τη Μπαρτσελόνα στο 2015, έτσι συνέβη και με τις Ρεάλ, Ατλέτικο! Η επιβολή της τιμωρίας έρχεται ως αποτέλεσμα της παραβίασης κανονισμών όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών για τα τμήματα υποδομής του κάθε συλλόγου. Η FIFA απέρριψε τις εφέσεις των δυο ομάδων, επέμεινε στην τιμωρία τους και... μεταγραφές ξανά από τον Γενάρη του 2018. Οι δυο ομάδες... κέρδισαν το δικαίωμα να ενισχυθούν το καλοκαίρι του 2016, αλλά όπως αποδείχθηκε, μόνο οι ροχιμπλάνκος το εκμεταλλεύθηκαν.

Παράλληλα, η Ρεάλ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου τονίζει πως θα προσφύγει άμεσα στο CAS, αφού θεωρεί την απόφαση άδικη.

Οι δυο ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να στείλουν παίκτες με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια να τους παίρνουν πίσω, αλλά απαγορεύεται να πουλήσουν κι αργότερα να ασκήσουν το δικαίωμα επαναγοράς. Παράλληλα, η Ατλέτικο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 900.000 ελβετικών φράγκων, ενώ η Ρεάλ με 360.000. Εξάλλου, μέσα σε τρεις μήνες πρέπει οι δυο σύλλογοι να έχουν τακτοποιήσει όλες τις παρατυπίες που αφορούσαν τους νεαρούς παίκτες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα