Κατσουράνης: «Όνειρο να φέρω και πάλι την Παναχαϊκή στην κορυφή»

Κατσουράνης: «Όνειρο να φέρω και πάλι την Παναχαϊκή στην κορυφή»

Το σχέδιό του για επιστροφή της Παναχαϊκής στις μεγάλες κατηγορίες της χώρας, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Κατσουράνης.

Κατσουράνης: «Όνειρο να φέρω και πάλι την Παναχαϊκή στην κορυφή»

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στην οποία συμμετείχαν ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κατσουράνης, ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Φωτάκης. Επίσης, στο πάνελ βρέθηκαν ο γενικός αρχηγός, Τάκης Κυριακόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ο Κώστας Κατσουράνης, τόνισε:

«Για εμένα η Παναχαϊκή πρέπει να επιστρέψει σαν μεγάλη ομάδα στην κορυφή, είναι ένα όνειρο που έχω από μικρός. Η νέα αρχή περιλαμβάνει στα σχέδια αθλητικές εγκαταστάσεις, τέτοιες ώστε να μπορούν να βρεθούν σε αυτές από νεογέννητα μωρά, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και κάθε λογής φίλαθλος. Όχι από αύριο, γιατί αυτό δεν γίνεται, αλλά όσο πιο άμεσα μπορούμε. Είναι πρωταρχικός σκοπός η επαφή με τον φίλαθλο, με την ειλικρίνεια και με τις συνθήκες που θα τον φέρουν πίσω στο γήπεδο. Θέλουμε να δουλέψουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αυτά που στην Ευρώπη είναι δεδομένα, εδώ δεν υπάρχουν. Και είναι και πολύ δύσκολο να γίνουν. Εμείς ξεκινάμε από αυτά και αν δεν γίνουν, τότε θα έχουμε αποτύχει. Γήπεδο δικό μας έχουμε, κόσμο έχουμε, αυτό που μας λείπει είναι ένα βοηθητικό γήπεδο και στόχος είναι να το έχουμε στα επόμενα 2-3 χρόνια. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα με βαριά ιστορία. Ένα όνομα συνυφασμένο με το αχαϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η αύρα που την ακολουθεί, ο κόσμος, μια ολόκληρη πόλη. Στηρίζουν την προσπάθειά τους στην οργάνωση του τμήματος και στις συνθήκες που θα λειτουργεί αυτό. Άνθρωποι με εμπειρίες και παραστάσεις, αντιλαμβάνονται ότι η Παναχαϊκή θα επιστρέψει στην θέση που της ανήκει μόνο εάν επιστρέψει και ο κόσμος της.

Και πιστεύω πως εφέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Για αυτό τον λόγο δουλεύουν σε ευρωπαϊκά πρότυπα την ομάδα, με μεγάλα όνειρα και πολύ υψηλές βλέψεις. Η αρχή όλων είναι το γήπεδο. Να μπορεί ο κόσμος να προσέλθει με ασφάλεια, να του παρέχεται άνεση και καλές συνθήκες για τις 2 ώρες που θα βρεθεί εκεί. Και μετά έρχεται και η απόλαυση, το θέαμα. Είτε εντός αγωνιστικού χώρου, με την απόδοση της ομάδας, είτε εκτός αυτού με την δημιουργία κλίματος καθαρά αθλητικού και υγειούς».

Επίσης, ο Χαλκιάς, είπε πως ο Κατσουράνης τον έπεισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και ότι στόχος είναι να βγουν νέα παιδιά από την ομάδα και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Τέλος, ο Φωτάκης, δήλωσε πως δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια...

Best of internet