Το... τελειώνει ο Αλαφούζος του Μπεργκ

Το... τελειώνει ο Αλαφούζος του Μπεργκ

Gazzetta team
Το... τελειώνει ο Αλαφούζος του Μπεργκ

bet365

Σύντομα αναμένεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ για ανανέωση του συμβολαίου με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει αναλάβει προσωπικά την συγκεκριμένη περίπτωση.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ο παίκτης-κλειδί στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, καθώς με τα γκολ του είναι σε θέση να καθορίζει πολλά από τα παιχνίδια του... τριφυλλιού. Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκους Μπεργκ με τους «πράσινους» να θέλουν να κρατήσουν για ακόμα περισσότερα χρόνια τον Σουηδό επιθετικό. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, με τον Γιάννη Αλαφούζο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» να έχει αναλάβει προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θέλει να δείξει στον Μπεργκ πως στο... τριφύλλι τον θεωρούν απαραίτητο και πως θα μείνει το νούμερο ένα στην ομάδα και έτσι να μείνει ως το 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα