Το παράπονο του Χολέμπας και η αντίδραση του Σκίμπε

Gazzetta team
Το παράπονο του Χολέμπας και η αντίδραση του Σκίμπε

bet365

Δεν φαίνεται να είναι και οι καλύτερες δυνατές οι σχέσεις του Μίκαελ Σκίμπε με τον Χοσέ Χολέμπας, με τον αριστερό μπακ να παραπονιέται στον Ομοσπονδιακό προπονητή μετά τον αγώνα με Ολλανδία και αυτός να τον αφήνει εκτός στο ματς με το Γιβραλτάρ.

Θέμα με τον Χοσέ Χολέμπας φαίνεται να έχει προκύψει μετά το φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο παίκτης της Γουότφορντ έκανε παράπονα στον Ομοσπονδιακό προπονητή λέγοντας πως θα πρέπει να τον υπολογίζει μόνο ως αριστερό μπακ και όχι ως εξτρέμ, καθώς στην θέση αυτή, στην οποία έπαιξε κόντρα στους... οράνιε δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά.

Η αντίδραση όπως φαίνεται του Σκίμπε ήταν άμεση, καθώς δεν χρησιμοποίησε λεπτό τον Χολέμπας στον αγώνα με το Γιβραλτάρ και μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια ή απλά ήταν ένα τυχαίο γεγονός η μη χρησιμοποίησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα