Βλέπει ΠΑΟΚ, μιλάει και για άδειες ο Σαββίδης

Βλέπει ΠΑΟΚ, μιλάει και για άδειες ο Σαββίδης

Gazzetta team
Βλέπει ΠΑΟΚ, μιλάει και για άδειες ο Σαββίδης

bet365

Βαρύ θα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών για τον Ιβάν Σαββίδη με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και εκτός των αγώνων του ΠΑΟΚ να έχει συζητήσεις και για τις άδειες.

Πρεμιέρα πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στη Τούμπα τον Παναιτωλικό. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα βρίσκεται φυσικά και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα βραβεύσει και την Άννα Κορακάκη. Εκτός από την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Σαββίδης θα δει και την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Φιορεντίνα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» θα έχει και άλλα... τρεξίματα, μιας και κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα έχει επαφές με πολιτικά πρόσωπα, επαφές που θα αφορούν τις τηλεοπτικές άδειες και που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες κινήσεις του στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα