«Ζήτησε πολλά ο ΠΑΟΚ για Χατζηισαΐα»

«Ζήτησε πολλά ο ΠΑΟΚ για Χατζηισαΐα»

Gazzetta team
«Ζήτησε πολλά ο ΠΑΟΚ για Χατζηισαΐα»

bet365

Με δημοσίευμά τους οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως η μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην Στεάουα δεν έχει γίνει γιατί οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πολλά χρήματα.

Μπορεί αρχικά να θεωρούταν δεδομένη η μετακίνηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην Στεάουα, ωστόσο ακόμα αυτό δεν έχει γίνει, με τους Ρουμάνους και συγκεκριμένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Fanatic.ro», να αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει αίσιο τέλος, επειδή ο ΠΑΟΚ ζητάει πολλά λεφτά για τον δανεισμό του νεαρού κεντρικού αμυντικού. Αναλυτικά αναφέρει: «Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και ζήτησαν από την Στεάουα 1.5 εκατομμύριο, δηλαδή 100.000 ευρώ περισσότερα από όσα έδωσαν για τον Βαρέλα. Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα αρνήθηκε να δώσει αυτά τα χρήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα