Η... δέσμευση για προσεκτικούς ορισμούς

Δημήτρης Τομαράς
Η... δέσμευση για προσεκτικούς ορισμούς

bet365

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης φέρεται να υποσχέθηκε πολύ προσεκτικούς ορισμούς για το επικείμενο πρωτάθλημα της Λίγκας.
Κατόπιν ερωτήσεων εκπροσώπου του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε πως δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του το ισπανικό μοντέλο, όπως το ζήτησε από την ΕΠΟ και ενώ προκύπτει ότι δεν έχει ενταχθεί ούτε στον κανονισμό διαιτησίας της ΕΠΟ.
Για τις πίνακες δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Όπως έχουμε γράψει όμως ξανά η ΕΠΟ έχει πει ότι είναι ανοιχτοί οι πίνακες, που σημαίνει ακόμα και ορισμός διαιτητών από τη Β' Εθνική για την Super League. Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης φέρεται να δεσμεύεται για μη ύπαρξη ορισμών που θα προκαλέσουν και θα έχουν να κάνουν είτε με κατηγορούμενους ρέφερι και είτε με διαιτητές που πέρυσι τα έκαναν... μούσκεμα με αποφάσεις και οδήγησαν ακόμα και σε επεισόδια και τεταμένη ατμόσφαιρα. Και φυσικά ως προς τα μεγάλα ματς τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο αυστηρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα