Κλειστή η «4», κόσμος στην «4Α» της Τούμπας!

Κλειστή η «4», κόσμος στην «4Α» της Τούμπας!

Mε δεδομένο τον ενθουσιασμό που υπάρχει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στον ΠΑΟΚ θέλοντας να περιορίσουν την... χασούρα από το κλείσιμο της Θύρας 4, επιστρατεύουν την λύση 4α!

Κλειστή η «4», κόσμος στην «4Α» της Τούμπας!
Θυμίζουμε την απόφαση του Σταυρου Κοντονή για... λουκέτο 4 έως την 1η Νοεμβρίου 2016, στην θύρα 4, μετά τα όσα είχαν γίνει πέρσι στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!
 
Στον ΠΑΟΚ προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και με τα διαρκείας αποφάσισαν πως η θύρα 4 θα χωριστεί με κάγκελα ανάμεσα στην 4 και την 4α. Μάλιστα επισημαίνουν πως εφόσον η απόφαση μιλά για τη θύρα 4 οι κάτοχοι διαρκείας στην 4 θα μπορούν να πάνε είτε στην 4α είτε στη θύρα 8.  
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε κάποιες διευκρινίσεις αναφορικά με την κανονική λειτουργία της θύρας 4α στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, αλλά και σ’ όλα όσα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της τιμωρίας.

Πιο αναλυτικά:

1. Η θύρα 4 και η θύρα 4α είναι δύο διαφορετικές θύρες με διαφορετική είσοδο.

2. Η Θύρα 4 που θα παραμείνει κλειστή έχει χωρητικότητα 6.917 θεατές και η 4α 2.685 θεατές.

3. Διαχωριστικό κάγκελο, μεταξύ των δύο θυρών, θα τοποθετείται για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τη λήξη της τιμωρίας.

4. Στο ματς με τη Φιορεντίνα θα απομακρυνθεί και θα τοποθετηθεί ξανά για το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην αναρτηθούν πανό στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Νεάπολης, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Όσο αφορά γενικά τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, από αύριο Πέμπτη, βγαίνουν σε κυκλοφορία. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
 
 

Best of internet