Επιστροφές και... αποθέωση για Μπεργκ

Επιστροφές και... αποθέωση για Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφές και... αποθέωση για Μπεργκ

bet365

Οι διεθνείς επέστρεψαν στο Κορωπί και ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό. Κεντρικό πρόσωπο ο Μάρκους Μπεργκ.

Η αγωνία του Αντρέα Στραματσόνι για τους διεθνείς είναι πλέον... ιστορία, καθώς άπαντες επέστρεψαν στην βάση τους χωρίς «θέματα» και το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η προετοιμασία στο Κορωπί ενόψει της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό στο Κορωπί. Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Εμποκού και Ιβανόφ τέθηκαν και πάλι στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Από το σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο, απουσίασε και πάλι ο Στέφανος Κοτσόλης που έκανε θεραπεία ενώ οι Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν το ατομικό τους.

Αποθέωση για Μπεργκ

Όπως ήταν λογικό, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ... σκόραρε εντός και εκτός γηπέδων τις τελευταίες ημέρες. Πρώτα με την γέννηση του τρίτου του παιδιού και έπειτα με την γκολάρα κόντρα στην Ολλανδία. Ο διεθνής άσος δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δέχεται ευχές αλλά και αποθέωση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα