Παραλίγο στον ΠΑΣ Γιάννινα παίκτης από την Μασία της Μπαρτσελόνα!

Θοδωρής Βασίλης
Παραλίγο στον ΠΑΣ Γιάννινα παίκτης από την Μασία της Μπαρτσελόνα!

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου έφτασε κοντά στο πάρει παίκτη o οποίος είχε περάσει από την Μπαρτσελόνα Β'.

Το μπαμ της τελευταίας ώρας προσπάθησε να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Ηπειρώτες βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή με την U-20 του Καμερούν μέσο και γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Ενγκένε!

Ο 20χρονος Καμερουνέζος προϊόν της Λα Μασία-αφού έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες των «μπλαουγκράνα» εκτός από την ανδρική-έχοντας κάνει πάντως προπονήσεις με τον Μέσι και τους άλλους υπέρλαμπρους αστέρες των Καταλανών-είχε μείνει ελεύθερος από την Αντάλιασπορ στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία αλλά λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος κάποιες μικρολεπτομέρειες χάλασαν το deal.

Τελικά ο Ενγκουένε συνεχίζει την καριέρα του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Segunda Division και την Λούγο, με τον Ζάιρο να αποτελεί την τελευταία μεταγραφή των Ηπειρωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα