«Πρέπει κάτι να κάνουμε με την Τούμπα»!

«Πρέπει κάτι να κάνουμε με την Τούμπα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Πρέπει κάτι να κάνουμε με την Τούμπα»!

bet365

Το θέμα του γηπέδου επανέρχεται στην κουβέντα της ασπρόμαυρης οικογένειας, με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, να τοποθετείται με δηλώσεις του.

Στον ΠΑΟΚ όλοι γνωρίζουν τη δεδομένη η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, να προχωρήσει τη διαδικασία ξεκινώντας εκ νέου τη συζήτηση με τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πριν τη λήψη της οριστικής απόφασης.

Με αφορμή τα 57α γενέθλια της Τούμπας, το Gazzetta.gr είχε αναδείξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του γηπέδου, τις προοπτικές και το βασικό δίλημμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ανακατασκευή της Τούμπας ή κατασκευή νέου γηπέδου σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Με σημερινές δηλώσεις του στην ΕΡΤ-3, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, τοποθετήθηκε για το θέμα του νέου γηπέδου:

«Η Τούμπα έγινε 57 ετών, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Πρέπει κάτι να κάνουμε. Δεν μιλήσαμε με τον κ. Σαββίδη για το τι θα γίνει. Το μελετά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οτιδήποτε είναι να γίνει θα γίνει με τη σύμπλευση του Ερασιτέχνη. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει για όλα αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», που το πρωί έκανε τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου προς τιμήν των αδερφών Δεδέογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα